Rörmokare med fokus på värmepumpar

De flesta av er har säkert råkat ut för mindre arbeten som stopp i avloppet eller större problem som att er värmepump lagt av. Och det är en otrevlig upplevelse. Som tur är finns vårt företag till. Våra rörmokare har erfarenhet av både större och riktigt små uppdrag. Vi kapar, bockar, fogar samman rören. Vi kopplar, svetsar och reparerar pumpar och vattenberedare. Men mest av allt gör vi så att du får en bra och hållbar vatten-, och avloppsledning. 

Vissa projekt är komplexa medan andra känns lätta att hantera. Väljer du oss som din rörmokare i Nyköping kommer du garanterat att arbeta med ett lyhört och kompetent team. När det kommer  till de större arbetena har vi vårt fokus på att installera värmepumpar i Nyköping med omnejd. Sedan många år tillbaka har vi arbetat med både installation och service av värmekällan och kan med självsäkerhet kalla oss själva experter.

Vårt kunskapsområde innefattar allt ifrån bergvärme till luft-luft och luft-vatten värmepumpar. 

Nyfiken på vad du måste betala när du arbetar med oss? Det förstår vi mycket väl. Ring eller kom förbi för att prata om vad du behöver hjälp med så kan vi räkna ut en preliminär kostnad. För en slutgiltig sådan behöver vi göra ett husbesök.

Rörmokare med den rätta utbildningen

Vi levererar förstklassiga tjänster och vår garanti till högsta kvalitén är givetvis vårt team och deras kvalifikationer. Vi är en rörmokare med alla certifikat och är berättigade att utföra alla slags uppdrag inom VVS och värmepumpar.

Med en bra utbildning, rätt attityd och många års erfarenhet bakom ryggen kan vi idag glädjas åt en stor och nöjd kundkrets som återkommer vid behov. Vill du se för dig själv? Vi visar mer än gärna vår referenslista. Vi välkomnar alla som vill bekanta sig med oss som företaget.

Vad sägs om 30 procent i avdrag?

Ingen tackar nej när ett skatteavdrag erbjuds. Anlitar du oss kan du räkna med upp till 30 procent ROT avdrag på alla tjänster vi har. Observera att ROT avdraget gäller endast arbetskostnaden.

Varje privatperson som är bosatt i Sverige är berättigad till ROT avdrag då det maximala årliga beloppet är 50 000 kronor per person.

Om det gäller ett sambopar eller om bostaden är skriven på två personer ligger summan för ROT på 100 000 per år. Behöver du mer information om ROT eller någon av våra tjänster, är vi mer än glada att förklara allt i detalj. Vi assisterar gärna när det kommer till avdraget om så önskas.

Välkommen till den kompetenta rörmokaren!